🍦 Rafine Şekersiz Muzlu Dondurma 🍦
Malzemeler (2-3 kişilik):
2 olgun muz
1/2 su bardağı yoğurt (veya hindistan cevizi yoğurdu)
1 yemek kaşığı fıstık ezmesi (opsiyonel)
1 çay kaşığı vanilya özü
Bitter damla çikolata (opsiyonel)
Hazırlanışı:
1️⃣ Muzları dilimleyin ve dondurucuda en az 2 saat dondurun.
2️⃣ Dondurulan muzları, yoğurdu, fıstık ezmesini ve vanilyayı rondoda pürüzsüz hale gelene kadar karıştırın.
3️⃣ Sonunda damla çikolataların birazını da karışıma ekleyebiliriniz.
4️⃣ Dilersen 30 dakika daha dondurucuda bekletebilir ya da hemen servis edip afiyetle tüketebiliriniz! 🍦✨
👉🏼 "KAHVALTININ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ" VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...